Javni poziv za dodjelu oznake "Pag na meniju"
11. travnja 2022. Odlukom Povjerenstva za provedbu javnog poziva, Javni poziv se produljuje do 20. travnja 2022., zaključno s tim datumom. Otvaranje ponuda će biti 25. travnja 2022. u 16.00 sati
Srednja škola Bartula Kašića Pag, u suradnji s partnerima, objavljuje javni poziv za dodjelu oznake Posebnog standarda tradicionalne kuhinje otoka Paga - Pag na meniju.
Cilj projekta je promoviranje tradicionalne gastronomije otoka Paga temeljeno na manifestaciji i knjižici recepata „Ca, ča, što se nekad kuhalo na mom otoku“ Srednje škole Bartula Kašića Pag koja od 2007. godine izvlači iz zaborava pomalo zanemarena stara otočna jela; promocija i podizanje atraktivnosti ugostiteljskih zanimanja; očuvanje nematerijalne baštine otoka Paga i brendiranje tradicionalne kuhinje otoka Paga.
Namjera projekta: utvrditi poseban standard za ugostiteljske objekte, OPG-ove, (male i obiteljske) hotele, razne kušaonice i sl., na području otoka Paga, koji u svojoj ponudi imaju domaća i autohtona jela i pića te posebno promovirati one za koje se taj standard utvrdi. Standard se dodjeljuje nakon provedenog javnog poziva.
U nastavku se nalaze privici:
1. Javni poziv za dodjelu oznake posebnog standarda
2. Obrazac prijave
3. Pravilnik projekta
4. Popis jela gastronomske baštine otoka Paga
Javni_poziv_za_podnošenje_prijava_za_dobivanje_oznake_posebnog_standarda.docx
« Prosinac 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Korisni linkovi |
Časopisi |