Ugostiteljski program za zanimanja konobar i kuhar je trogodišnja škola. Po završetku školovanja, učenici polažu pomoćnički ispit (kojim dobivaju zvanje pomoćnog konobara odnosno pomoćnog kuhara), a po želji (do sada su svi to i napravili) polažu i završni ispit kojim dobivaju zvanje konobara tj. kuhara.
|
|
Tjedni broj sati
|
||
Red. br.
|
Nastavni predmet
|
1. r
|
2. r
|
3. r
|
1.
|
Hrvatski jezik
|
3
|
3
|
3
|
2.
|
Povijest
|
2
|
-
|
-
|
3.
|
Politika i gospodarstvo
|
-
|
2
|
-
|
4.
|
TZK
|
1
|
1
|
1
|
5.
|
Vjeronauk/Etika
|
1
|
1
|
1
|
|
|
Tjedni broj sati
|
||
Red. br.
|
Nastavni predmet
|
1. r
|
2. r
|
3. r
|
1.
|
Engleski jezik
|
2
|
2
|
2
|
2.
|
Talijanski jezik
|
2
|
2
|
2
|
3.
|
Matematika u struci
|
2
|
1
|
1
|
4.
|
Osnove računalstva
|
2
|
-
|
-
|
5.
|
Kulturno-povijesna baština
|
-
|
-
|
1
|
6.
|
Tehnologija zanimanja
|
2/2
|
2/3
|
1/2
|
7.
|
Poslovna psihologija i komunikacije
|
-
|
1/-
|
-
|
8.
|
Turistička geografija
|
-
|
-
|
1/-
|
9.
|
Marketing u turizmu
|
-
|
-
|
2
|
10.
|
Enologija s gastronomijom
|
-
|
1
|
-
|
11.
|
Vođenje i organizacija kuhinje/restorana
|
-
|
-
|
1/1
|
12.
|
Kuharstvo s vježbama
|
1/6
|
1/7
|
-/5
|
13.
|
Ugostiteljsko posluživanje
|
6/1
|
7/1
|
5/-
|
14.
|
Bonton
|
1
|
-
|
-
|
15.
|
Izborna nastava (stručni predmet ili TZK)
|
1/1
|
1/1
|
1/1
|
« Studeni 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Korisni linkovi |
Časopisi |